Ännu en vecka

Ja nu har ännu en vecka gått, jag säger det åter igen va tiden går fort, tiden bara springer iväg.
Denna vecka har varit en praktik vecka nästa vecka är också en sådan vecka. Men det är inte så långt kvar på praktiken, det är både skönt och tråkigt. Man har lärt känna alla så bra på praktiken och kommit in i alla rutiner så bra nu. Men det som blir skönt är att börja med det sista i skolan inför studenten vilket blir väldigt skönt, så slipper man gå och tänka på allt som kommer i skolan och hur mycket vi har att ta igen efter den långa praktikperioden.

Nu i helgen har jag varit i skidbacken och jobbat som skidlärare. Jag har två härliga grupper, en som jag har lärt att stå på skidorna och nu kan de till och med leka lekar medans de åker ner för backen det är väldigt roligt att se hur mycket de har lärt sig under de här helgerna. Nu kan de leka lekar samtidigt som de åker ner för backen. Jag kan erkänna att jag är lite stolt :).

Nu i veckan som kommer ska jag förutom att praktisera, gå på en föreläsning med min mamma, fira 9 härliga månader med min fina kille :). Och gå ut och äta med min kille och med mina föräldrar och efter att vi har ätit blir det nog utgång, eftersom att det är en speciell dag :).

Ha det bäst!

Café boken

Ja idag har jag jobbat lite med mitt projekt. Jag har skrivit ner telefon nummer till de caféer som jag ska ringa plus att jag har tagit kontakt med on demand företag som kanske kan trycka upp boken i några ex hoppas på att få ett svar från dom så snabbt som möjligt. Nu när jag har skrivit klart detta ska jag även ringa till de caféer som jag dels har tagit kontakt med tidigare och några nya som har dykt upp under tiden som jag har jobbat med detta. 

Ha det Bäst!

veckan

Denna vecka har gått fort som alla andra, vilket på sätt och vis är skönt.
Jag har varit på praktiken, det jag har gjort mest där denna vecka som alla andra var att plocka upp nya varor på alla hyllor. Vilket man måste göra eftersom att det kommer nya leveranser varje morgon av olika sorters varor. Om man inte tar ut varorna i butiken skulle man inte komma fram på lagret för så mycket kommer det varje dag, man håller på från att man börjar tills att det är tomt på lagret med nya varor.

I måndags och i torsdags övningskörde jag med pappa efter praktiken, det gick väldigt bra, pappa tyckte också det :). Nu på kvällen har jag varit med min älskling, han jobbade nu under eftermiddagen/kvällen så då passade jag på att vara med honom och det gick bara bra.

Nu ska jag gå och sova. Sov så gott! :)  

Ha det bäst!

Den 9 jan 2010

Japp nu har nästan en hel dag gått igen.
Igår var min kille och jag ute och letade efter ett mc-ställ till mig, och vi lyckades hitta jacka, byxor och skor. Så nu återstår endast 2 saker. Så jag är väldigt nöjd eftersom att det var jag som ville ut och leta efter ett mc-ställ igår och då blir man jätte glad när man hittar ett ställ som passar. Till er som också behöver nya mc-ställ åk ut och leta nu hos alla butiker. Det är nu ni kan hitta mc-ställ till fin fina priser vilket man inte kan när det är sesong.
Efter det åkte vi hem till mina föräldrar och åt en god middag med dem, sedan åkte vi och sov i lägenheten.

Idag har vi varit hemma i lägenheten och tagit det lungt. I morse hade jag en skönhets-morgon till att börja med hade jag en peel off ansiktsmask och den tvättade jag bort med en peeling kräm som är avsed för ansiktet. Dessa produkter ger en lent ansikte till er som undrar.
Nu sitter min kille vid en dator och jag vid en annan. Men snart blir det middag :).

Ha det bäst!

Den 7 jan 2010

Nu har ännu en dag gått, va dagarna går snabbt, det sägs ju att tiden går snabbare ju äldre man blir och jag kan nog hålla med om det.
Idag var min kille och jag och shoppade på ett shopping-center, så jag lyckades till sist hitta en tjock-tröja som jag gillade och den köpte jag :). Efter det åkte vi till El-Giganten och tittade på ett par högtalare som min kille sett där förut, vi båda gillade dem, de har väldigt bra ljud och tillverkaren av dem var Bose. De är ju kända för att tilllverka bra högtalare. Efter att vi hade tittat på dem så gick vi in på Bauhaus där jag hittade en fin lyckta som nu står ute på balkongen och sprider ett fint ljus i mörkret :).
Nu under kvällen har jag äntligen kommit lite längre med designen :).

Ha det bäst!


Den 6 jan 2010

Nu har nästan hela dagen gått. Idag har vi varit hela släkten hemma hos mormor och morfar och firat mini julafton, vilket vi brukar göra eftersom att alla inte är med varandra på själva julafton. Så det började med att jag och mamma åkte dit för att hjälpa till med maten och med framdukningen, men en av mina tre mostrar var redan där så de hade kommit ganska långt. Efter bara 20 min kom resten dit mina två andra mostrar med familjer och min pappa och min kille :). När alla hade kommit var det dags för lunch och efterrätt och sedan julklapps utdelning. Efter det åkte jag och min kille till lägenhten och nu är vi här.

Igår var vi på middag hos mammas och pappas vänner vilket var trevligt, de hade gjort iordning en musik lek som vi hade efter maten. Det stod olika saker på bordet så skulle man ta den som passade till låten och sedan skulle man säga vem eller vilka som hade skrivit låten. Jag började dock att sjunga på alla låtar som jag kunde så att någon annan sa vem som hade gjort den och så, men jag lyckades ändå komma 4 totalt.

Ha det bäst!


Projektarbetet

Nu ikväll har jag suttit och skrivit på frågor som jag kommer att ha i boken, och sedan läst dom för min kille och frågat om de var bra plus vad han tyckte. Så äntligen har jag kommit igång med arbetet. Jag har nu under kvällen skrivit ner 14 frågor och tänkt ut var bilderna ska sitta i boken, så inom de närmaste dagarna ska jag försöka att ta kontakt med de caféer som jag vill ha med i boken. Ikväll ska jag även få iväg frågorna i ett mail till min projekthandledare.


Den 5 jan 2010

Det var skönt att få sova ut lite idag, men pappa ringde vid 11,00 och väckte oss, för han ville vet om vi ska med till deras vänner på middag ikväll. Och det vill vi ju både jag och min kille tycker att dem vi ska till är trevliga så det tackar vi inte nej till :). Innan jag satte mig vi datorn för att skriva här på bloggen var jag och handlade lunch till ming och min kille. Så nu är maten på spisen och håller på att värmas upp så att vi snart ska kunna äta den. Innan vi går bort ikväll ska jag försöka hinna med att fixa lite i lägenheten och lite saker här på bloggen ska jag försöka fixa får se hur det går.

Jag vet att alla kvinnor/tjejer vill ha en bra hy, kan säga att jag också vill ha det även fast min mamma alltid säger att jag har och alltid har haft en bra hy, men man kan ju alltid använda hudvårdsprodukter för att behålla den fina hyn :). De som jag använder är ifrån Yver rocher. Efter att jag har hört att de tillverkar bra produkter för hyn så provade jag de och det stämmer hyn håller sig fin.  Här nedan kommer en länk till yves rocher
http://www.yves-rocher.se/control/main/


God natt

Japp nu är det dags för både mig och min kille att lägga oss och drömma söta drömmar tills solen går upp igen.
Nu under kvällen har jag ändrat lite på bloggen ska jobba mer på det imorgon så får vi hoppas på att jag lyckas, vilket jag hoppas att jag gör. Är det fler än oss som är vakna nu?
Min kille vill nog att jag stänger av datorn nu och går och lägger mig, så att vi båda får sova lite.
Hur gör ni när ni ska jobba i design hur hittar ni alla era koder?

Ha det bäst!

Kväll= mys i soffan :)

Nu är jag och min kille hemma i lägenheten igen efter en lång dag.
Jag och mamma åkte in till stan efter att jag hade skrivit klart inlägget.
Mamma skulle handla en del saker, eftersom att mamma och pappa skulle bort på middag idag skulle hon köpa något till dom de skulle bort till. Vi gick först till en bokhandel där hon hittade 2 böcker och mednas hon stod i kön för att få betala så gick jag till en butik i samma galleria som heter Kaktuz jag hittade ett par små ljusgröna örhängen från Pilgrim, Pilgrim tillverkar fina smycken som man kan ha både till vardags och även till fest. Efter att jag köpt dom gick jag tillbaka till mamma och sedan gick vi till en blomsteraffär i en annan galleria, mamma hittade en bukett med tulpaner som hon skulle ge till dom som de skulle bort på middag hoss. När vi kom hem igen behövde jag inte vänta så länge på att min kille skulle komma och hämta upp mig så att vi kunde åka hem till lägenheten och våran lilla kanin som väntade här hemma på oss.
Nu sitter jag och min kille här i soffan jag med datorn i knät och han spelandes framför tv:n (han har kopplat sin dator till tv:n).

Ha det bäst!

Den 4 jan 2010

Igår kväll åkte vi till mamma och pappa och åt en god middag och sedan bestämde vi oss för att stanna över natten, så det gjorde vi.
Så i morse tog jag det lungt medans min kille åkte iväg för att jobba. I vanliga fall är det jag som måste gå upp tidigare för att hinna till skolan/ praktiken, men denna morgon var det jag som kunde ta det lungt vilket var skönt :). 
Eftersom att jag börjar på praktiken nästa vecka igen så njuter jag av den sista veckan på lovet så mycket jag kan, är det någon som känner igen sig? Snart ska jag och mamma ut och övningsköra en stund, vi får se var bilen rullar idag jag tror att det blir in mot stan :p.


Den 3 jan 2010

hehe det känns lite konstigt att skriva 2010 i rubriken men det får man ju vänja sig med :).
Idag har min kille och jag bara varit hemma i lägenheten och tagit det lungt, detta är mitt andra inlägg för idag, brukar inte uppdatera så ofta men ska nog försöka att göra det oftare än förut.
Som sagt idag är vi inne och tar det lungt, eftersom att det är så kallt ute, visst det är säkert kallare uppe i Norrland men det är inte så vanligt att det är vita vintar här i mellan Sverige, eller det brukar komma snö någon gång efter jul men nu kom det innan och den ligger fortfarande kvar vilket är ett plus. För då kan man åka pulka och skidor oftare vilket man inte kan gör när det är barmark.
Idag har vi som sagt varit hemma och tagit det lungt, men ikväll så ska vi hem till mina föräldrar på middag det blir en av pappas goda fisk-soppor, det var länge sedan han gjorde den vi ska äta idag så det ska bli gott :).

Det är insidan som räknas

Varför bryr vi oss om våran utsida så mycket?
Jo för att nästan alla program på tv handlar om att man ska en bra vikt och ett väldigt bra utseende. Men det är ju inte allt, vi alla har en insida också som är väldigt viktig att komma ihåg. Som t.ex. din kille/tjej föll för din insida mer än vad hon/han föll för din utsida. som om vi går tillbaka till programen, visst det kan vara roligt att titta på dom som vill gå ner i vikt kämpar och se hur han/hon lyckas i slut ände. Och hur absurt är det inte att en liten flicka vill se ut som en modell fast hon bara är 10 år gammal. Men kom ihåg man är skapt till den människa man är och alla gillar en lika mycket, man måste inte se ut som en modell för att alla ska gilla en, eller hur?


natti natti

Nu är klockan 01.30 och vi har sett klart på filmen. Filmen var verkligen bra, Disney pixar är duktiga på att få till bra filmer som passar både småbarn, tonåringar och vuxna i smaken. Alltså är de väldigt duktiga på att få till bra filmer. Både jag och min kille satt och tittade på hela filmen ingen av oss somnade som man kan göra när filmen inte är så med ryckande. Många av er läsare har säkert redan sett filmen UP, vad tyckte ni om den?
Men det är ju bättre sent än aldrig att se en film som man ha velat se sedan den kom på bio. Har ni tittat på någon film under kvällen som ni kan rekomendera för oss andra?
Nu ska lilla jag gå och sova :). God natt.

Ha det bäst!



Den 2 jan 2010

Idag är det den andra Januari och det betyder att jag och min kille firar 8 månader tillsammans idag vilket känns helt underbart :). Idag har vi varit och tittat på mc-ställ till mig, eftersom att min kille har en mc och jag brukar åka med honom under sommar halvåret så behöver jag ett eget ställ så att jag inte behöver låna mer. Efter att vi varit och tittat på de så åkte vi till IKEA och köpte nya kuddar till vardagsrummet och några saker till. Vi åkte även till en djurbutik och köpte mat till våran lilla kanin unge. Efter det åkte vi hem till min kille, på vägen hem ringde en av min killes kompisar och frågade om vi skulle hänga med och åka lite pulka i en backe inte så långt från Uppsala vilket vi hade lust att göra så nu är vi hemma efter att vi varit ute i snön och fryst ett tag. Om ett litet tag ska vi till en annan av min killes kompisar och titta på film, det blir filmen UPP.
Visst ska den vara bra?

Ha det bäst!

RSS 2.0