27 dec

Jag har inte haft tid att skriva på några dagar eftersom att jag har varit med släkten och firat jul, och sedan åkt och hälsat på släkt. Julen firade jag med min kille och mamma och pappa, en av mammas systrar med familj och mormor och morfar.
Dagen efter kom pappas syster med make och yngsta sonen.
Igår var vi hemma hos mammas yngsta systrar eftersom att de har flyttat så ville vi se hur de bor nu.
Idag har jag och min kille bara varit hemma och tagit det lugnt, vi var ute och gick på en timmes promenad vilket var väldigt skönt.
Nu till en helt annan sak, nu i trean håller jag på med ett projektarbete som alla i alla fall nästan alla gör det sista året. Jag kommer att skriva här på bloggen hur det går och så plus hur långt jag har kommit med de olika bitarna.
Ha det bäst!

den 18 dec

Snart är det jul :)
Va tiden går fort, det känns inte som att det har gått ett år sedan det var jul sist. Ju äldre man blir desto snabbare går tiden, är det någon som känner igen sig?

I veckan kom snön så nu känns det som att julen är på väg, förra julen var det ingen snö här i Sverige men där jag var, var det snö Jag var i Österrike förra julen med min familj eftersom att min syster jobbade i Zell am see som skidlärare så förra julen var vi där och åket skidor och firade julen med henne, vilket var roligt eftersom att det var första gången jag var utomlands på julen, jag har varit utomlands över nyår men aldrig öven själva julen eftersom att man oftast vill vara hemma och fira den med släkt. 

Nu på tisdag får jag och många andra som går på gymnasiet jullov, detta blir då mitt sista skol jullov vilket känns lite konstigt, så i fortsättningen kommer man att behöva ta ledigt för att kunna åka iväg.

Praktiken går bra är oftast ute i butiken och plockar fram nya varor på hyllorna och hjälper kunder med att hitta deras varor som de vill ha men inte hittar.

Ha det bäst!



Den första Dec

Idag är det den första December, va tiden går fort.
Imorgon firar jag och min kille 7 månader tillsammans :).

Jag hittade till slut en praktik plats där jag nu är och praktiserar. Jag är där från 08.00-16.00 måndag-fredag.
Jag är i en butik så jag får plocka upp nya varor varje dag eftersom att det kommer in nya varje dag både på morgonen och på eftermiddagen. Så nu är jag hemma hos min kille och han sitter och spelar.
Hade ni en trevlig helg?
Det hade jag :). Den började med utgång på fredagens kväll och sedan på lördagen var vi hemma hos mina föräldrar och tillbringade resten av helgen där. I söndags bakade vi lussebullar och det blev väldigt många kan jag säga.

Nu kan man börja räkna ner till julafton. (det är bara 24 dagar kvar) :).

Ha det bäst!

RSS 2.0