Helgen som varit

Helgen som precis har varit gick väldigt snabbt.
I lördags kom min kära syster hem från sin båtluf ute i Europa. Hon har varit borta i över en månad med sin kompis. Dom har haft tur med vädret under hela vistelsen ute i Europa så gissa om hon har blivit brun.

Vid lunch tid i lördags åkte vi upp till Dalarna (Rättvik) för att fira min moster som fyllde 50 år. När vi väl kom upp var klockan närmare 5 på eftermiddagen, man kan inte åka så snabbt när man har ett släp bakom bilen.
När vi väl kom upp minglade vi runt bland våra släktingar och hennes bekanta. Sen var det dags för middag. Vi fick jätte god grillad mat från en Catring firma som var där. När kvällen kom så var det dags för eurovision song contest. Vinnaren var väldigt bra, synd att inte Malena fick flera röster.

I söndags blev jag och min syster avsläppta hos våran farfar medans mamma och pappa fortsatte till Leksand för att hämta några saker hos mormor och morfar. När vi var hos farfar var det meningen att vi skulle titta på bilder, men han orkade inte sitta med oss så länge. Medans han sov så satt och och min syster och spelade ett spel på hennes dator.
När mamma och pappa kom tillbaka var det dags att åka hemåt.


veckan som varit

Tiden går snabbt när men har roligt, brukar man säga och ja jag håller med till 100%.
Skol veckan har gått snabbt som alla andra skol veckor gör :p.
Den här veckan har jag haft nationellt prov i Engelska B, jag har även haft ett mentors samtal med min mentor,  så jag fick veta hur jag ligger till i kurserna och vilka betyg jag kommer att få. Jag blev väldigt nöjd med de betygen som jag kommer att få :).

På min firtid i denna vecka har jag sjungit och Dansat. jag tar nämligen lektioner i sång har gjort det sen jag gick i 7an och nu går jag i 2an :). När jag dansar så är det Showdans jag dansar, om n inte har provat på det så tycker jag att ni ska göra det, det är så grymt roligt :) .

Ekologiskt

Ekologiskt är både bra för dig och naturen, men problemet är att de ekologiska varorna i hyllorna kostar mer än
vad icke ekologiska varor gör. Jag är glad att det börjar bli mer inne med ekologiska produkter så som matvaror och kläder. Om du går och köper ekologisk frukt kan du vara säker på att du inte får i dig något som är dåligt för dig, ekologiska produkter är inte behandlade med medel som är farliga för naturen och dig själv.

När du går i klädbutiker så kan du ofta hitta ekologiska T-shirts, om du inte hittar de så kan du fråga någon som jobbar i butiken om dom säljer ekologiska kläder där. När du köper ekologiska kläder så kan du vara säker på att bomullen i kläderna eller bambun i kläderna är utan massa kemikalier. Ekologiska kläder har en mycket skönare kvalitet än vad vanliga kläder har. 


Vara i form för stranden

Alla pratar ju om att komma i form till stranden år 09.
Det många då gör är att dom går på olika bantningskurer. Men problemt är det att när dom börjar äta samma mat som dom gjorde innan så går du upp de kilona som dom har gått ner under bantningen.

Om man nu måste gå ner i vikt så ska man inte sluta äta helt. Man ska helt enkelt äta mer nyttig mat och börja träna och röra på sig. Många tänker att dom går ner i vikt bara dom börjar använda en viss bantnings diet under en viss tid.
Om du slutar äta helt så kommer din kropp att ställa in sig på svält! När du börjar äta igen efter "svältnings tiden" så lagrar kroppen på allt som du äter.

Men man ska inte banta man ska vara nöjd med den kroppen man har, man kan inte få någon annans kropp!
Va nöjd med det du har!

Helgen som varit

Min helg har varit väldigt bra. Igår på dagen var jag hemma och solade man måste ju sola när man har chansen:p, sen på kvällen var jag ute med en kompis och hade väldigt trevligt. Vi började med att äta middag här hemma sen åkte vi in till stan och hann med Happy hour vilket var roligt. Vi träffade många trevliga personer där, några som jag inte sett på väldigt länge så det var roligt att få se dom igen :).
Idag har vi hjälpt mormor och morfar igen med flytten, det går framåt :).
Nu på kvällen har jag även hunnit med lite plugg.

Dagen som varit

Idag har det varit en varm och skön vår dag, skönt att sommaren äntigen är på väg.
Det började med att jag sov ganska länge. Efter frukosten solade jag och jobbade lite i trädgården, eftersom att vädret ändå var så bra. Efter Lunchen kom morfar och hämtade mig och min mamma för att få hjälp att bära in kartonger till deras nya bostad.När vi väl var på väg därifrån ringde min kära pappa och sa att vi skulle ta en sväng med våran bil.

RSS 2.0