Café boken i onsdags (10/3-10)

I onsdags var jag på yttligare två café intervjuer. Jag var först på Kafferumet storken och pratde med ägaren av caféet, vilket gick bra. jag var där längre än vad jag brukar vara eftersom att jag fick väldigt bra och långa svar som tog tid att skriva ner. Det var lika trevligt som alltid att ställa frågorna. Sedan gick jag till Lindvals konditori, där fick jag prata med en tjej som jobbade. Hon var i min ålder så jag fick svar som var lätta att förstå. Ett svar som var väldigt intressant var hur länge caféet har funnits och det ka jag säga att det var några år. Jag satt kvar där ett tag och fixade med texten sedan gick jag och min kille iväg. Nästa vecka fortsätter arbetet med projektarbetet.

Ha det bäst!


Café boken 9/3-10

Japp idag har jag jobbat med mitt projektarbete.
Jag och min kille tog tåget in till Uppsala och gick till Barista det var dom vi skulle ha en intervju med idag. Så när vi kom dit frågade vi efter tjejen som vi skulle intervjua. Hon var redan på plats, så jag tog upp datorn och tog fram deras dokument som jag hade fixat innan. Det var väldigt trevligt att vara där för hon vi pratade med var väldigt trevlig och vi fick väldigt bra svar på våra frågor. Vi fick även smaka på en av de saker hon rekomenderade för café besökarna. Och jag förstår att hon rekomenderade den drycken. Senare ikväll ska jag börja med att skriva över intervjuerna till boken.

Ha det bäst!

Café boken 8/3-10

I dag efter att jag slutade skolan tog jag bussen in till stan. Jag passade på att gå runt på stan en stund eftersom att jag hade bestämt tid med ett av Caféerna som ska vara med i boken.
När jag kom till Wayne's Coffee så tog jag upp datorn och plockade fram dokumentet som jag skulle skriva ner svaren i. Det tog nästan en halvtimme att ställa frågorna eftersom att de inte hade stängt när jag kom dit.
Jag fick höra av henne som jobbar där att hon skulle skriva om min intervju på sin blogg, så det ska bli spännande att se. Hennes blogg har adressen http://www.veckomagasinet.se . Det är alltid trevligt att få ha en intervju med caféerna för då inser man hur länge de har jobbat med sitt café och hur lång tid det tar att bygga upp ett bra café.

8/3-10

Idag är det redan måndag. Helgen som var blev lyckad. I lördags var min kille och jag plus några av hans vänner ute på en bar här i Uppsala som heter Bullit, det är en rockbar. Så om man gillar rock musik så är den baren den rätta baren i Uppsala för dig. Min kille och jag började kvällen hemma hos mig och åt en god middag med mina föräldrar. Efter middagen tog vi bussen in till stan. Sedan var vi på baren länge. Vi gick hem vid halv 3 tiden. Söndagen spenderades hemma eftersom att man inte brukar orka göra så mycket dagen efter att man har varit ute.

Idag måndag, hade jag en lektion på eftermiddagen. Jag hade Samhällskunskap A som jag alltid har på måndagar. Vi började plugga lite smått inför ett prov som vi har måndagen om två veckor.

Ha det bäst!


café boken den 3/3-10

Japp idag har jag jobbat hela dagen med mitt projektarbete. Jag hade 2 intervjuer med två av caféerna idag. Båda gick väldigt bra och jag har fått tillstånd att komma dit senare i vår för att ta lite bilder till boken vilket var väldigt bra. Jag har även hittat ett jättebra företag som kan göra café boken.

Dagen började med att jag åkte in till ett av caférna och ställde mina frågor eftersom att vi hade bestämt en tid för mötet. Det tog cirka 15 min att ställa frågorna och att skriva ner svaren på dem. Efter det tog min kille och jag en lunch och sedan var det bara att gå till nästa café dock var det lunch tid då så jag fick ställa frågorna så snabbt jag kunde för att hon jag pratade med skulle kunna gå tillbaka till arbetet så snabbt som möjligt. När jag var klar åkte vi hem till mina föräldrar och hämtade datorn så att jag kunde skriva in svaren på frågorna och spara dem på datorn. Nu är jag klar med att skriva över svaren på datorn vilket tog lite tid.

När vi var inne på stan passade jag på att prata med två till caféer så nästa onsdag har jag ett till möte inbokat.
och det andra caféet hoppas jag på att få svar av så fort som möjligt.

Ha det bäst!

RSS 2.0