Lämna gärna en kommentar :)

Japp ny dag (kväll) men samma vecka :p. När man var liten tycke man att tiden gick väldigt långsamt och man längtade tills att det skulle bli helg, men nu bara springer tiden förbi. Denna dag har tillbringats i skolan samt hemma med massor med plugg, ja väldigt mycket plugg är det nu, men det kommer något gott när denna plugg tid är över får jag hoppas :).

Jag har sett att besökar antalet stiger för varje dag:), så de vore kul om ni hade lust att skriva ett litet hej eller något i kommentarsfältet. Om ni undrar över något så är ni välkomna att fråga :).

Nu ska jag sova så att jag orkar upp och plugga imorgon :).
God natt
J

Tisdag

Jahap då har yttligare en vecka av ens liv gått, och livet rullar på som vanligt, eller vänta nu. För mig har det hänt mycket under gårdagen jag var först på en labb i skolan som var svår men rolig:), min snälla kille satt och körde upp till skolan och sedan hem för att jag på eftermiddagen skulle till sjukhuset och öppna munnen som varit stängd i hela 6 VECKOR kan ni förstå? 6 veckor med bara soppa samt några kilons nergång och det är snart över. Jag drömde om att kunna äta sushi redan igår med ack så fel man kan ha, munnen går bara att öppna någon centimeter så igår visade jag tungspetsen för resten av familjen och mamma sa glatt "oj titta tungan den har man inte sett på länge" ne för den har ju varit instängd i munnen :p. Ja nu gått folk ska jag ängna kvällen åt min kära kille :)
Ha det så bra!
J

dagarna dom går och går

Hejsan alla läsare!
Idag är det lördag som alla redan vet :P, va skönt det är att det äntligen är helg som jag har längtat och väntat på just denna helg :). Jag har mycket plugg framför i helgen samt de kommande veckorna också vilket är roligt. Men förutom att läsa så ska jag ut och gå lite också för alla behöver vi röra på oss även fast vi sitter i böckernas värld:p.
Ha det så bra till vi hörs!
J

Ny vecka med nya tag :)

Hejsan!
Hur mår ni idag? Jag mår bra fast om lite trött, jag sov inge vidare inatt även fast jag var trött så vaknade jag flera gånger och tittade på klockan. Men förmiddagen spänderades i Gävle, började en ny kurs idag. Den kursen verkar vara väldigt intressant och även den som börjar på torsdag :) så jag har en rolig termin framför mig :). När jag kom hem så åkte jag och älsklingen och handlade lite mat till lilla mig, jag äter ju soppa fortfarande så jag fick bara titta på det andra som börjar att locka mer och mer. Tänk er själva,skulle ni klara 6 veckor med endast soppa? Jag är inne på 5 veckan nu och på måndag kan jag öppna munnen igen:).
Denna vecka bjuder på plugg och åter igen plugg för både mig och min kille :).
Ha det bäst!
J

Tillbaka

Oj va länge sen det var jag skrev något här, jag har inte all den tid som jag hade förut. Jag har börjat att plugga på Gävle Högskola vilket är väldigt kul, det var skönt att komma tillbaka till skolbänken kan jag säga fast om lite pirrigt. Jag har gått en hel termin på min utbildning, jag har börjat att plugga till Samhällsplanerare :) och jag trivs väldigt bra på den utbildningen. Men det var väldigt skönt med ett jullov kan jag lungt säga, fast jag har bara kurerat mig under de veckorna. Efter 3 dagar i sjukhussängen var jag hemma igen, och nu har jag bara ätit soppa i snart 5 veckor har bara en vecka kvar nu :).

RSS 2.0