Ny vecka och nya tag

Nu är det onsdag vilket betyder att halva veckan redan har gått. veckorna och dagarna går väldigt snabbt vilket är roligt.
I helgen som var hade mammas farbor 80 års kalas och på samma gång blev det en släktträff på mammas pappas sida, så jag fick träffa mina tremäningar och mammas kusiner vilket var ett tag sedan. Jag träffade även mammas syskon med familjer, min älsta kusin väntar barn det blir hennes andra barn och barnet ska komma i Mars så de ska bli kul. I lördags fick min kille träffa några släktingar som han inte hade träffat innan vilket var roligt. Efter kalaset var vi hemma hos min mormor och morfar och pratade och åt middag. I söndags var jag och min kille bjudna på middag hemma hos mina föräldrar så det blev en maträtt jag inte hade ätit på länge.

I måndags hade jag bara en lektion som, som vanligt var Samhällskunskap, och igår tisdag var det även där bara en lektion som var Psykologi A de lektionerna är alltid roliga så man har inte tråkigt på de lektionerna. Idag hade vi Bransch och produktkunska och skulle då jobba med produktenslivscykel vilket var ett lärandes ämne efter lunch hade vi Internationell ekonomi. Vi hade ett rollspel som vi samlade fakta för förra lektionen så diskussionerna blev roliga :). Efter skolan hade jag sånglektion och nu sitter jag på ett fik inne i Uppsala med min kille och vi ska snart bege oss ut på stan igen.

Ha det Bäst!


Går dagen

Igår var  det onsdag det betyder att det var hel dag i skolan. Vi hade bransch och produktkunskap och efter lunch hade vi Internationell ekonomi. På den första lektionen fick vi göra klart uppgiften som vi hade veckan innan, och jag hann klart med den vilket var väldigt bra. På lektionen efter lunch fick vi jobba med samma uppgift som förra veckan och de blev jag även klar med den uppgiften vilket var skönt, efter att vi jobbat med den uppgiften började vi träna på ett rollspel som vi ska ha nästa vecka de ska bli roligt att se hur det går med de rollspelet det är inget vanligt utan det har med intrernationell ekonomi att göra :).
Efter skolan fixade jag en sak på stan och sedan åkte jag hem till min kille, när jag kom dit så bestämde vi vad vi skulle äta till middag och det blev Sushi vilket är väldigt gott enligt mig :). Sen på kvällen tittade vi på film :).
 
Ni har väl inte glömt att besöka cocoo.se, den sidan ägs av en tjej som gör väldigt fina smycken som är värda att titta på :).

Ha det bäst!


22 sept

Idag är det tisdag och alltså hade jag första provet för terminen idag. Det var ett prov i Psykologi A, vilket var roligt eftersom att kursen är både intressant och rolig, det är så bra att gå i 3:an för då får man välja nästan alla kurser under året själv visst det finns några som är obligatoriska.
I förmiddags var jag hemma hos min kille och pluggade innan jag åkte in till skolan när jag kom dit fixade vi oss för skolfotot som vi tog idag. Tänk att det var det sista klassfotot vi tog för våran skolgång, så de var det sista klassfotot jag tog bort sett från bilden man tar på student dagen. Men innan vi hade fotograferingen så hade vi provet så när vi hade skrivit klart det var de bara att gå till fotograferingen, efter att vi hade blivit fotograferade så fortsatte lektionen, när vi kom in i klassrummet igen skulle vi göra ett doft test alltså blunda och lukta på olika dofter och gissa vad det var för något man luktade på.
När jag slutade så åkte jag hem till mig och ska bort till några av mamma och pappas vänner på middag.

Ha det bäst!

21 sept

Nu är det en ny vecka igen, veckorna går väldigt snabbt enligt mig, även dagarna.
Nu i helgen jobbade jag och var med min kille. I lördags var jag på jobbet till 20.30 så kom min storasyster och hämtade mig med bilen. efter det åkte vi och hämtade maten som vi beställt när vi var där hände en liten incident vilket var både tråkigt och läskigt.
Men nu är det som sagt en ny vecka. Så idag började jag efter lunch och hade samhällskunskap, det ända vi gjorde var att slutföra uppgiften vi hade med gruppen, efter det gick läraren så vi slutadr lite tidigare. Efter skolan åkte jag hem och lagade middag till mamma, min syster och mig. Sedan var det dags att åka till dansen. Det är jazz jag går på nu vilket påminner mycket om showdans som jag dansade förut. Efter dansen tog jag en tidigare buss för att hinna med ett tidigare tåg till min kille, men så klart hann jag inte med det tåget, så jag passade på att plugga lite medans jag satt och väntade på att tåget skulle komma. Nu är jag äntligen hemma hos min kille:).
Ha det bäst!

Onsdag och torsdag

Igår hade vi två lektioner till att börja med Barnch och produktkunskap och på eftermiddagen hade vi Internationell ekonomi. Första lektionen var väldigt lärorik det var första gången vi hade den lektionen med den läraren så vi fick gå igenom ganska mycket, efter genomgången fick vi göra en uppgift, som vi inte hade några förkunskaper till så vi fick söka efter alla svaren på olika sätt. Dels i böcker och på internet.
Igår efter skolan så hade jag sånglektion som jag alltid har på onsdagar sedan gick jag och simmade vilket var väldigt skönt eftersom att jag inte har simmat på länge. Efter det så åkte jag hem till min kille och åt en mysig middag med honom.

Idag torsdag Började vi efter lunch eftersom att vi inte har någon lärare till förmiddags lektionen ännu. Så jag var hemma hos min kille till halv 12 sedan var det bara att ta tåget för att komma i tid till lektionen. Nu håller vi på med SPCS och jag börjar äntligen förstå hur jag ska göra vilket är väldigt bra :).

En ny vecka

Igår måndags hade vi en lektion som alltid, vilket var samhällskunskap :). Vi skulle jobba i grupp så man blev in delade i grupper med 3 pers så jag jobbade med 2 killar i klassen. Vi ska jobba i de grupperna den här terminen om jag förstod rätt. Så man skulle komma på ett problem i samhälet som man skulle kunna göra något åt och min grupp kom på ett väldigt bra problem som många säkert tycker är ett problem.
När skolan var slut för dagen åkte jag hem till mig och åt middag sedan var det dags att åka till dansen, ja nu har dansen börjat igen efter ett sommarlov :). Så jag var hemma igen klockan 22.00 ungefär.

Idag hade vi bara en lektion vilket var Psykologi A man lär sig alltid nya saker på de lektionerna vilket är väldigt roligt :). Nu är jag hemma igen och ska äta lite.
Ha en fortsatt trevlig tisdag.

Helgen som varit

Nu har hela helgen passerat igen.
Den här helgen har vi varit hemma hos min kille och även hemma hos mig där jag bor.
I fredags var vi i sthlm och tittade på Håkan, jag åkte med min kille till hans lägenhet efter skolan. När klockan var 18.19 tog vi tåget till sthlm tillsammans med hans kompis. När vi kom fram till sthlm åt vi sedan va det bara att åka till grönan för att överhuvudtaget ha chansen att se något. När vi kom fram köade vi ett tag, när vi väl kommit in på grönan så gick vi till scenen för att se Håkan. Kvällen blev väldigt lyckad :).
I lördags jobbade min kille så jag var hemma hos honom. När han kom hem så gjorde vi oss i ordning och åkte hem till mig. Vi tillbringade lördagas kvällen och även söndagen hemma hos mig.

den 4 September

Idag började vi vanlig tid med Naturkunskap B. Inatt sov jag hemma hos min kille.
Igår kväll var min kille, jag, mamma och min syster på Harry Potter. Innan vi gick på bion åt vi en middag tillsammans det blev Thai vilket är väldigt gott :). Bion började 18.00 så vi var hemma hos honom igen 21.30. När vi kom hem dit så pratade vi med hans kompis och sedan gjorde jag mig iordning för natten eftersom att jag började tidigt idag.

Idag på lektionen har vi jobbat om Svininfluensan och svarat på frågor som vi har fått leta fram svaren på , på internet och även diskuterat om ämnet . Nu snart är det lunch och efter lunchen Religon A.

Dagen

Idag är det onsdag med andra ord har halva veckan gott, så nu är det bara 2 dagar kvar tills det är helg :).
Idag har vi haft 2 lektioner alltså har vi haft en heldag i skolan. Eller vissa slutade efter lunchen.
Den första lektionen idag var Branch och produktkunskap men eftersom att vi inte hade någon lärare på grund av att han var hemma och vårdade sjukt barn så fick vi jobba självständigt med projektarbetet. Efter den lektionen hade vi lunch, den var dock inte så jätte god, undra varför skolmaten aldrig smakar så gott??
Nu efter lunch har vi internationell ekonomi vilket är väldigt roligt :).
Nu i eftermiddag har jag sånglektion och efter de ska jag hem till min kille :).

Tisdagen den 1 September

I morse vaknade vi vad halv 10, så vi gick upp och gjorde oss iordning för dagen. Klockan 11.05 satt vi på tåget in mot stan, vi träffade en av hans kompisar så vi satt och pratade med henne på vägen in. Väl inne i stan var det dags att äta lunch vi gick först till ett ställe men där skulle vi få vänta på maten länge, så vi gick till ett annat ställe där vi åt. Jag åt panerad fisk vilket var gott.
När vi hade ätit var de dags för mig att ta bussen till skolan för att ha Psykologi A. När klockan blev halv 2 var det das för min klass att gå och prova studentmössor vilket var väldigt roligt. Nu är jag hemma hos mig och tar det lite lungt ska snart packa inför imorgon.

RSS 2.0