12/4-10

Japp idag är det måndag och en ny vecka med nya tag. Lovet är slut nu så nu sitter jag i skolan igen och har lektion, samhällskunskap A rättare sagt. Jag har bara halvdagar på måndagar så jag började halv 1 och slutar igen halv 4. Sen imorgon är man ledig igen eftersom att jag inte har några lektioner på tisdagar, onsdag är jag också ledig på har inga lektioner på onsdagar heller, eftersom att jag hade lektioner hela veckorna förra terminen.

Så imorgon ska jag och min kille nog åka iväg med hans hoj (mc) under dagen får hoppas på att det blir bra väder. Sen på onsdag eller torsdag får jag hoppas att boken kommer hem till mig, fick ett mail om att den var klar och att den ska skickas hem till mig :). 

Ha det bäst!

ons 7/4-10

Japp idag har jag gjort det sista med min café bok. Till att börja med fick jag hjälp av min kille med att läsa igenom allt och se så att det inte var något stavfel, sedan läste jag igenom det igen. Efter det började jag med beställningen av boken vilket gick snabbt och smidigt :). Sedan ringde jag till företaget som ska trycka boken och frågade om hur lång tid det kommer att ta att få hem boken färdig. Jag hoppas att jag får den innan nästa fredag mer än så kan jag inte göra. Det som jag har kvar nu är att skriva en projektrapport vilket jag ska börja med så snabbt som möjligt.

Ha det bäst!

Café boken denna vecka och förra veckan v. 13 & v.14

Förra veckan Hade jag bokat in mitt sjunde och åttonde café besök som var på Joel's café och på Hugos kaffe Deli. Det var trevligt att få komma till de båda caféerna eftersom att alla är trevliga att intervjua eftersom att alla caféer är olika även fast de ligger i samma stad. Intervjuerna blev bra på båda, jag fick de svar jag önskade.
Denna vecka idag Tisdag har jag haft två intervjuer till som båda dom två också gick bra, alla som man pratar med är så trevliga mot en, det blev Café Linné Konstantina och Café Årummet, jag kan säga att det var första gången som jag besökte Årummet och det var ett väldigt trevligt café personalen hade ett väldigt trevligt bemötande, de hade dom också på Café Linné.
Nu är jag klar med alla mina café intervjuer så nu ska jag skicka in min bok på tryck och hoppas på att få ett bra resultat. Imorgon ska jag bara kolla igenom den en sista gång sedan skickar jag iväg den.
Ha det bäst!

RSS 2.0