Sommar Lov

Äntligen har man fått sitt efterlängtade sommar lov!

Känns väldigt skönt att ha klarat av 2:an på gymnasiet och att man vet att man har gjort så

Jag glömde skriva om den förr förra helgen så jag kan skriva lite kort fattat om den.

I fredags när många tog studenten så åkte jag och min kära mamma till min kusin för att vara med på hans student mottagning. Tyvärr var inte vädret det bästa som det kunde ju ha varit som förra året, dom hade ju jätte tur med vädret då. Men det skulle årets studenter tyvärr inte ha. Så vi stod ute på hans skolgård och väntade i skurarna, som tur va var det uppehåll när han sprang ut med sin klass. När han hade hittat oss i folkhavet så stod vi och pratade en stund och han blev fotograferad av sina nära och kära. Efter det åkte han med sin klass på flaket och skrek och sjöng och hade roligt. Vi andra gick in till stan och tittade när flaken kom åkandes, när vi sett min kusins flak så begav vi oss hem till dom. Där hemma var det mottagning och deras vänner och bekanta kom på besök. Dagen i sin helhet var väldigt trevlig:)

Nu i Fredags så hade jag som sagt min efterlängtade avslutning. Vi var i en av stadens biosalonger. Vi fick se årets vinnare av kortfilms festivalen och en fin film som våra lärare hade gjort till oss elever. Och som på alla avslutinar så höll våran rektor också ett tal till oss elever och även våran studierektor. Så nu är det sommar lov!

Den gångna helgen

I lördags så var jag och min kära mamma och pappa på en marknad en bit i från där vi bor, vi åkte dit med våran bil. Samtidigt som det var marknad så att man kunde titta på fina gamla bilar. Jag såg väldigt många fina som jag också gillade. Som alla vet så var den helgen som varit den varmaste hitintills, det fanns tyvärr inte så mycket skugga där så man var tvungen att gå i den gassande solen hela tiden vilket resulterade i att vi alla blev brända :p. På vägen där ifrån så körde vi med cabben nere vilket var väldigt skönt när man gått där hela dagen :).

I söndags så jobbade jag hela dagen från 12-18 så jag missade den det fina vädret, med det gick ingen nöd på mig, eftersom att min bränna behövde vila från dagen innan, kan tala om att den sved rejält. På kvällen var det grillat till middag eftersom att min kära moder fyllde år, och det var ju även morsdag.


RSS 2.0