Måndagen den 31 Augusti

I morse vaknade vi vid halv tio, dagen började med att vi åt en god frukost framför tv:n.
När vi hade ätit gjorde vi oss i ordning så gick min kille och hämtade hans mc. När han var och hämtade den satt jag kvar i lägenheten och tog det lungt. När han kommit tillbaka var det dags för mig att gå till tåget. Så nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja.  

Nu är snart denna skoldag över vilket är skönt, idag har vi bara haft en lektion samhällskunskap A vilket är roligt.  När jag har slutat så ska jag in till stan och kolla några saker sedan ska jag hem till min kille och vara med honom :). Ha en fortsatt trevlig måndag!



Söndagen den 30 Augusti

Dagen började med en god frukost som bestod av mackor och ägg med kaviar.
När jag satt och åt stod mamma i köket och gjorde vinbärs saft. När jag hade ätit färdigt kom jag på att jag skulle göra hallonsylt eftersom vi hade frysta hallon från vår trädgård i frysen och det är ju dumt att dom bara ligger där. Så jag stälde mig brevid henne och började med det. Jag har hållit på med det hela förmiddagen. Det blev 2 ganska stora burkar fyllda med hemma gjord hallonsylt mumma :). Igår gjorde mamma äppelmos på våra äpplen som fanns ute i trädgården, så idag när jag åker till min kille ska jag ta med både vinbärs saft, hallon sylt och äppelmos :)

Nu på eftermiddagen ska jag övningsköra med min kära pappa, igår var jag ute och övningskörde med mamma vilket gick bra:). Idag ska vi  först köra min syster till hennes jobb och sedan ska jag köra till min kille :).


Torsdagen den 27 Augusti

Idag började jag tidigt vilket innebär 08.30, just nu har vi praktisk marknadsföring B. Våran uppgift den här lektionen är att komma på vad man ska ha som det stora projektet nu i 3:an. Jag satt och skrev ner allt jag kom på som jag skulle vilja göra. Till sist kom jag på vad jag vill göra som projekt nu i år. Min lärare som vi har nu satt och berättade för mig hur man kan göra för att det ska gå att slutföra, och jag kom med egna tankar, så nu vet jag hur jag ska göra.

Sen efter Lunch har vi Företagsekonomi men jag ska iväg då så jag får hoppas att jag inte missar allt för mycket.

Min blogg finns med på Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1008080/ilooking?claim=u8wv56hv2jn">Följ min blogg med bloglovin</a>

Den 26 Augusti

Idag har jag varit i skolan jag issade dock den första lektionen, men på eftermiddagen började Internationell ekonomi vilket var väldigt roligt. Vi fick se en film om hur den internationella handeln är och hur det är i de länder vi importerar ifrån kan vara och jag kan säga er att den är inte så bra. Man fick se hur folk lever i vissa länder. Vi som lever i ett I land tänker inte på att vi har det så bra som vi har det utan vi vill ha mer och bättre prylar än vad vi redan har. Medans dom som lever i ett U land skulle vara jätte glada om dom fick ha ett tak över huvudet det är inte alla som har det där. Vissa får gå på gatan och leta efter mat för dagen och vi gråter om vårat smink är slut eller om våran parfym har gått i golvet. 

Efter skolan gick jag runt på stan och tittade lite tills det var dags för sånglektion. Det var den första för den här terminen vilket var väldigt roligt, jag har faktiskt sakna den under sommaren. Jag fick sjunga två låtar från musikalen Mamma Mia. Den musikalen är en va dom bästa som har gjorts tycker jag, man blir så glad av att få höra/sjunga den musiken. Efter min sånglektion åt jag på stan. et blev Thai mat den här gången vilket är väldigt gott :).

Skolan Har börjat

Nu har skolan börjat igen, så nu går man det sista året på gymnasiet.
Jag som många andra tycker det är väldigt härligt att ha börjat det sista året på gymnasiet.
Man har mera möjligheter själv att få välja vilka kurser man vill läsa under det sista året än
vad man hade i 1:an och i 2:an. Jag ska bland annat läsa Internationell ekonomi och några kurser till
som jag har valt själv, men man har ju fortfarande några obligatoriska kurser kvar att läsa under året.
Men de är bland dom roligare kurserna så jag tycker bara att det ska bli ett roligt år med mycket plugg.

Jag går Entreprenörs programet som ni kanske inte visste. I 2:an får man om man läser det programet och
går på den skolan jag går driva ett UF företag som ger en många kunskaper inom företagande. Många väljer att
jobba i grupp under UF året men jag valde att jobba ensam, visst de kan bli svårt ibland men det blir det också i
verkligheten om man driver ett Företag. Jag valde att sälja ekologiska t-shirts med tryck på som min kära stora
syster hade designat :).

Varit hemma i 2 veckor



Förra veckan: Jag började veckan med att vara med på min minsta kusins namngivning uppe i Dalarna. Hennes farfar döpte henne, dopet är inte som ett valigt dop utan det är en chaman som döper det lilla barnet. På måndags kvällen satt jag och min kille och några av hans vänner nere vid ån på en pubb och pratade lite. Dagen efter åket jag och min kille och träffade mamma på IKEA och inskaffade en ny ska till mitt rum vilket var väldigt bra. På kvällen åket jag hem till min kille där hans kompis väntade på oss med en film som vi sedan tittade på. Morgonen där på åkte jag hem för att säga hejdå till min systers kille som hade varit hät i Sverige på besök. I torsdags var jag och min kille ute i skogen och plockade blåbär :) sedan på kvällen åkte vi upp till Dalarna. När jag var uppe i Dalarna var även mina kusiner där på pappas sida. Det var Classic car week när vi kom upp dit, den hade på gått i nästan hela veckan, vi kom upp natten till fedagen och då var det bara 2 dagr kvar av den roliga veckan. Vi åket inte upp dit bara för att vara med på classic car week utan för att ta ett sista farväl till våran älskade farfar. Han blev 84 år.  vi var kvar där uppe hela helgen och åkte runt i våran fina Mustang.

Den här veckan: I tisdags var jag i Stockholm under dagen och shopade så jag hittade några riktiga fynd som fanns kvar på sommar rean. Man ska som sagt åka till Stockholm under sommar rean för då kan man hitta saker som skulle varit väldigt dyra i vanliga fall. Sen på kvällen så hjälpte jag och min kille hans mamma och hennes sambo att flytta till Stockholm. I onsdags var jag inne på stan och tittade runt lite och på eftermiddagen/kvällen spelade jag och min kille och hans kompis med mamma och storebror med familj minigolf. På kvällen gick vi ut på en pubb här i stan och hade det trevligt. Och under den gångna helgen var min pappas syster och man och 2 barn hos oss på besök.


En Blogg värd att besöka :)

Denna blogg ägs av hen tjej som heter Pernilla.
Hon designar egna smycken som är väldig fina :) 


http://psmycken.wordpress.com/


RSS 2.0